معرفی وبلاگ
به نام خدا سلام به وبلاگ من خوش آمدید این وبلاگ قصد دارد بامدد گرفتن از کلام قرآن وعترت راه رستگاری را بیابد اگر طالب رستگاری هستید پس به این دو گوهر گرانبها که پیامبر ص برای تمامی مسلمین جهان به ارث گذاشته جنگ بزنید، در قرآن کریم رستگاران را کسانی معرفی میکند که به قران پناه میبرند وبه غیب ایمان دارند ونماز بپا میدارند وزکات میدهند وانفاق میکنند وبه آنچه نازل شده بر پیامبر رحمت محمد مصطفی ص وپیامبران پیشین ایمان دارند .امیدوارم از بازدید این وبلاگ استفاده لازم را برده باشید التماس دعا. بسم الله الرحمن الرحيم 1. الم 2. تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْحَكِيمِ 3. هُدًي وَرَحْمَةً لِلْمُحْسِنِينَ 4. الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ 5. أُوْلَئِكَ عَلَي هُدًي مِنْ رَبهمْ وَأُوْلَئِكَ هُمْ الْمُفْلِحُونَ سوره لقمان
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 212038
تعداد نوشته ها : 105
تعداد نظرات : 39
Rss
طراح قالب
محمدرضا عابدي


فلسفه مهم صبر رسیدن به هدفهای عالی است، انسان هر کار مثبتی بخواهد انجام دهد، چه بسا مواجه با مشکلات فراوانی است، اگر می‏خواهید مشکلی متوجه شما نشود، باید کار نکنید، اگر بخواهید کتابی تالیف کنید، مسلما ایرادات و انتقادات فراوان و به قول معروف «من صنف فقد استهدف» (کسی که تصنیف کرد خود را هدف و آماج گلوله‏های انتقاد قرار داده است) باید بدانید بجز با سپر صبر نمی‏توان این تیرها را از خود دفع کرد.
آری اگر بخواهید بنای خیریه‏ای بنا کنید، به دنبالش حرفها است، عده‏ای نق می‏زنند که برای وجهه دار شدن و یا کسب اموال بیشتر چنین کرده است، وقتی مسجد اعظم قم را مرحوم آیه الله العظمی بروجردی آن مرد وارسته و بزرگوار می‏ساختند، و الان ما از برکات آن استفاده کرده و این همه مجالس درس و بحث و ارشاد و تبیین احکام اسلام را در آن مشاهده می‏کنیم، خدا می‏داند چقدر پشت سر این مرد حرف زدند، که وجوهات را خرج می‏کند و مسجد می‏سازد این همه گرسنه در قم است و این مسجد چیست که این سید می‏سازد؟،
 اگر صبر و حوصله نباشد انسان از کار خیر صرفنظر می‏کند، اگر بنا بود همه پولها را به گرسنگان دهند، پس هیچ مسجدی یا بنای خیره‏ای نباید برپا می‏شد، باید بناهای خیریه را ساخت و از آن طرف ریشه فقر و گرسنگی را نابود کرد، باید برنامه صحیحی برای رسیدگی به امور بیچارگان تهیه کرد، نه بدون برنامه با کمک کردنهای بی‏رویه، گداپروری کنیم.

 به قول سعدی:

نابرده رنج گنج میسر نمیشود 
مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

به شما بگویم اگر صبر ندارید، دنبال کاری نروید، اگر صبر و استقامت و پشتکار ندارید آری اقدام به هر کاری زحمت دارد باید استقامت کرد، صبر خمیر مایه همه چیزهاست، اینکه اینقدر بر آن اصرار می‏شود، به خاطر کلیدی بودن این صفت است،
 پیامبران به خصوص پیامبر گرامی اسلام اگر صبر نداشتند، به این مقام هرگز نمی‏رسیدند، از سمت عقب تاریخ و از گذشته‏های تاریک بنگرید، تا نقش این صفت را در جای جای ازمنه و امکنه تاریخ و در خودسازی افراد بشر نظاره‏گر باشید، این نصیحت را هم از من داشته باشید که با استقامت و شکیبائی عالم می‏شوید نه با استعدادها، چه بسا افراد با استعدادی را دیدیم، که به جائی نرسیدند، و کم استعدادهائی را دیدیم که به فراز قله علم رسیدند.


_______________________
برگرفته از کتاب آشنایی با نهج البلاغه امام علی ع وپاسخ به چند شبهه ص383
سید جعفر حسینی

دسته ها : فلسفه
يکشنبه هفدهم 5 1389 15:14

به نام خدا

سلام

چه قرار عاشقی قشنگیه این هفته

آخه قراره عهد ببندیم با اقا"آشنایی با دعای عهد "

"این قسمتش خیلی زیباست  

الهم ارنی الطلعه الرشیده"

 

خدایا به من نشان بده روی ماه صاحب الزمان عج

تا حالا فکر کردید آیا چشمهای ما لایق دیدار هست؟؟؟

چشممون رو به یک آینه تشبیه کنیم

وقتی یک آینه پاک وتمیز وبدون آلودگی باشه تصویر رو به خوبی منعکس میکنه

اما اگر این اینه شکسته یا کثیف وخط خطی باشه نمیتونه تصویر رو به خوبی نشان بده

 

بنظرتون اینه ما خط خطیه؟کثیفه؟شکسته است؟

 

شاید آقا بارها آمده باشه روبروی این آینه ایستاده باشه ولی بخاطر تمیز نبودن اینه چیزی نشون داده نشده !!!!

بقول شاعر چشمها رو باید شست

اگر میخوایم چشمامون پاک وزلال باشه باید از خیلی نگاه ها دوری کرد

نباید بزاریم چشمهامون خط خطی بشه

پس قرار ببندیم به عشق دیدار اقا هم که شده به هر چیزی نگاه نکینم تا چشامون مثل اینه پاک وزلال باشه

واگر خدا قسمت کرد اقا امد روبروی این آینه ایستاد بخوبی تصویرش رویت بشه

به امید رسیدن به چنین چشمهای پاکی که لایق دیدار بشه

 

خدایا چشمانمان را لایق دیدار روی مهدی فاطمه عج بگردان .آمین یا رب العالمین

 

 

 

 

دسته ها :
جمعه پانزدهم 5 1389 8:51

 

مردی

از انصار به محضر رسول اکرم صلی الله علیه و آله آمد و عرض کرد: یا رسول الله صلی الله علیه و آله! اگر جنازه ای حاضر باشد و مجلس عالمی، کدامیک را دوست تر داری که من حضور یابم؟ رسول الله صلی الله علیه و آله فرمودند: اگر برای تشییع و دفن، کسانی باشند که عهده دار انجام آن شوند، حضور یافتن در مجلس دانشمند، از حاضر شدن در تشییع هزار جنازه و عیادت هزار بیمار و از نماز شب و روزه هزار روز و از هزار صدقه به مستمندان دادن و از هزار حج مستحب و از هزار جنگ مستحب در راه خدا با مال و جان برتر است، کجا اینها با فضیلت حضور در محضر عالم برابری می کند؟! آیا ندانسته ای که اطاعت و عبادت خدا وابسته به علم و دانش است و خیر دنیا و آخرت با علم می باشد و بدی دنیا و آخرت با نادانی است؟! [1] .

1.

بحارالانوار ج 1ص 204

 

دسته ها :
پنج شنبه جهاردهم 5 1389 12:34

 

پیامبر

اکرم صلی الله علیه و آله جای خاصی برای نشستن در نظر نمی گرفت [1] ، و سعی می کرد در پایین مجلس بنشیند. دوست نداشت در هنگام نشست و برخاست، کسی به احترام او برخیزد. و در این رابطه فرمودند: کسی که دوست دارد دیگران به احترام وی از جا برخیزد، جایگاهش آتش است.

____________________

1.

بحار الانوار ج 16 ص152

 

پنج شنبه جهاردهم 5 1389 12:32

 

حضرت

در کنار سفره همانند بنده متواضع می نشست، و سنگینی خود را بر روی ران چپ می افکند. هرگاه در حال صرف غذا بود، تکیه نمی داد. با نام و یاد خدا شروع می کرد، بین دو لقمه خدا را یاد می کرد و سپاس می گفت. وقتی غذا تناول می فرمود، نام خدا را می برد و حمد و سپاس خدا را بین دو لقمه به جا می آورد. این نکات حاکی از توجه به ولی نعمت و یا و نام خدای سبحان می باشد. او هیچ گاه زیاده روی در تناول غذا نداشت. وقتی بر طعامی دست می نهاد، می فرمود: به نام خدا، خدایا؛ بر ما مبارک قرار ده. او هیچ غذایی را بد نمی شمرد، اگر میل داشت، تناول می کرد و اگر به طعامی تمایل نداشت، آن را ترک می کرد. حضرت تنها غذا نمی خورد، دوست داشت دسته جمعی باشد: بهترین طعام برای او طعام دسته جمعی بود. در هنگام غذا از همه زودتر شروع می کرد و آخر از همه دست می کشید، تا دیگران در غذا خوردن شرم نکنند و گرسنه برنخیزند. از جلو خودش غذا می خورد، غذای داغ نمی خورد، و غذای او بسیار ساده، مانند نان جو بود، هرگز نان گندم نخورد، و به غذای ساده پرانرژی مانند رطب علاقه داشت. [1] .

___________________

1.

بحار الانوار ج16 ص236تا246

پنج شنبه جهاردهم 5 1389 12:29

 

هرگاه

پیامبر صلی الله علیه و آله تصمیم می گرفت لشگری را به جنگی بفرستد، آنها را می طلبید و در مقابل خود نشانده و می فرمود: به نام خدا و در راه خدا و بر روش پیامبر او حرکت کنید. به دشمنان خویش خیانت نکنید، آنها را مثله ننمائید و با آنها مکر نورزید. پیرمرد ضعیف و زن و کودک را نکشید. درختان را قطع ننمائید، مگر اینکه ناچار شوید. هر کس از مسلمین از کوچک و بزرگ توجهی به یکی از مشرکین داشته باشد و او را پناه بدهد، او در امان است تا کلام خدا را بشنود، اگر از شما متابعت کرد از برادران دینی شما محسوب می شود، و اگر امتناع کرد، او را به منزلگاه خود برسانید و از خدا استعانت جوئید. [1] .

1.

وسایل الشیعه ج 11 ص424

 

 

پنج شنبه جهاردهم 5 1389 12:25
X