معرفی وبلاگ
به نام خدا سلام به وبلاگ من خوش آمدید این وبلاگ قصد دارد بامدد گرفتن از کلام قرآن وعترت راه رستگاری را بیابد اگر طالب رستگاری هستید پس به این دو گوهر گرانبها که پیامبر ص برای تمامی مسلمین جهان به ارث گذاشته جنگ بزنید، در قرآن کریم رستگاران را کسانی معرفی میکند که به قران پناه میبرند وبه غیب ایمان دارند ونماز بپا میدارند وزکات میدهند وانفاق میکنند وبه آنچه نازل شده بر پیامبر رحمت محمد مصطفی ص وپیامبران پیشین ایمان دارند .امیدوارم از بازدید این وبلاگ استفاده لازم را برده باشید التماس دعا. بسم الله الرحمن الرحيم 1. الم 2. تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْحَكِيمِ 3. هُدًي وَرَحْمَةً لِلْمُحْسِنِينَ 4. الَّذِينَ يُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَهُمْ بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ 5. أُوْلَئِكَ عَلَي هُدًي مِنْ رَبهمْ وَأُوْلَئِكَ هُمْ الْمُفْلِحُونَ سوره لقمان
دسته
آرشیو
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 209727
تعداد نوشته ها : 105
تعداد نظرات : 39
Rss
طراح قالب
محمدرضا عابدي

 

خواب وحشتناک

 

خوابی که دیده بود او را سخت به وحشت انداخته بود. هر لحظه تعبیرهای وحشتناکی به نظرش میرسید. هراسان آمد به حضور امام صادق و گفت: خوابی

 

دیدهام. دیدم مثل اینکه یک شبح چوبین یا یک آدم چوبین بر یک اسب چوبین سوار است و شمشیری در دست دارد و آن شمشیر را در فضا حرکت میدهد. من از مشاهده آن بسیار وحشت کردهام و اکنون میخواهم شما تعبیر این خواب مرا بگویید.

امام گفت: حتما یک شخص معینی است که مالی دارد و تو در این فکری که به هر وسیلهای شده است مال او را از چنگش بربایی. از خدایی که تو را آفریده است و تو را میمیراند، بترس و از تصمیم خویش منصرف شو.

گفت: حقا که عالم حقیقی تو هستی و علم را از معدن آن بدست آوردهای. اعتراف میکنم که همچو فکری در سر من بود. یکی از همسایگانم مزرعهای دارد و چون احتیاج به پول پیدا کرده است، میخواهد بفروشد. فعلا غیر از من مشتری دیگری ندارد. من این روزها همهاش در این فکرم که از احتیاج او استفاده کنم و با پول اندکی آن مزرعه را از چنگش بیرون آورم. [1] .

______________

1. وسایل ج 2 ص582

 

دسته ها : داستان ها
پنج شنبه دهم 4 1389 19:13

 

چرا خداوند، حضرت مریم سلام اللّه علیها را برای زایمان به خانهاش (بیت المقدّس) راه نداد، امّا دیوار کعبه را برای ورود فاطمهی بنت اسد سلام اللّه علیها شکافت؟

پاسخ: زیرا حضرت فاطمهی بنت أسد مولودی در شکم داشتند که از اهل بیت عصمت و طهارت بوده، مصداق این آیهی شریفه میباشند که خدا در قرآن کریم میفرماید:

«اِنَّما یُریدُ اللّهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ اَهْلَ الْبَیْتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهیراً»

این است و جز این نیست که خداوند اراده فرموده شما اهل بیت را از هر ناپاکی و پلیدی دور فرماید، و شما را پاک کند به بهترین پاک کردن. [1] .

_________________________

1. سوره احزاب ایه 33

دسته ها : سوالات
سه شنبه هشتم 4 1389 15:28

1 علی (علیه السلام) نخستین امام مؤ منین و رهبر مسلمانان و اوّلین خلیفه بعد از رسول خدا، پیامبر راستین و امین اسلام محمّد بن عبداللّه خاتم پیامبران صلوات خدا بر او و دودمان پاکش باد است او که برادر و پسر عمو و وزیر پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) و داماد آن حضرت ؛ یعنی شوهر دخترش حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها سرور بانوان دو جهان است ، امیرمؤ منان علی بن ابیطالب بن عبدالمطلب بن هاشم بن عبد مناف ، سرور اوصیا بهترین صلوات و سلام بر او باد .

 

2 کنیه علی (علیه السلام) ابوالحسن است ، او در روز جمعه سیزدهم رجب سال سی ام «عام الفیل» (ده سال قبل از بعثت) در مکه در بیت الحرام داخل کعبه خانه خدا، دیده به این جهان گشود که هیچ کس ‍ قبل از او و بعد از او، در این خانه خدا تولّد نیافت و نمی یابد و این نشانگر موهبت و احترام و توجّه خاصّ خداوند به وجود علی (علیه السلام) است و بیانگر مقام بسیار ارجمند اوست .

 

3 مادر آن بزرگوار، فاطمه دختر اسد بن هاشم بن عبد مناف (س) است که برای رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) (نیز) همچون یک مادر بود و رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) در دامن او رشد کرد و آن حضرت همیشه سپاسگزار نیکیهای او بود. فاطمه بنت اسد، در صف نخستین ایمان آورندگان به اسلام ، ایمان آورد و همراه جمعی از مهاجرین با آن حضرت به سوی مدینه هجرت کرد و وقتی که از دنیا رفت ، پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) او را با پیراهن مخصوص خود کفن نمود تا به وسیله آن از آزار حشرات زمین حفظ گردد و در قبر او (قبل از دفنش) خوابید تا بدین وسیله فشار قبر به او نرسد و اقرار به امامت پسرش امیرمؤ منان علی (علیه السلام) را به او تلقین کرد، تا پس از دفن ، وقتی از او در مورد آن سؤ ال شد بتواند پاسخ دهد و این همه توجّهات مخصوص پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) به مادر علی (علیه السلام) به خاطر آن مقام ارجمندی بود که او در نزد پروردگار و نزد آن حضرت داشت . این سرگذشت بین تاریخ نویسان مشهور است .

 

4 امیرمؤ منان علی (علیه السلام) و برادرانش (طالب ، عقیل و جعفر) نخستین کسانی هستند که از دو سو (هم از ناحیه پدر و هم از ناحیه مادر) از نسل هاشم بن عبد مناف هستند، به این خاطر و به خاطر نشو و پرورش آن حضرت در دامان رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) و تحصیل کمالات معنوی از او، به دوشرافت نایل گردید (شرافت نسب و شرافت پرورش و آموزش از دامان فرهنگ ساز رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم».

 

5 علی (علیه السلام) نخستین فردی بود که قبول اسلام کرد و به خدا و رسولش ایمان آورد و هیچ کس از اهل بیت رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) و از اصحاب ، در این جهت به او نرسید و او نخستین مردی بود که پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) او را دعوت به اسلام کرد و او آن را پذیرفت و همواره از دین اسلام حمایت می کرد و با مشرکان مبارزه می نمود و از حریم ایمان دفاع می کرد و گمراهان و سرکشان را سرکوب می نمود و دستورات دین و قرآن را منتشر می ساخت و به عدالت ، حکم می کرد و به کارهای نیک دستور می داد.

 

6 علی (علیه السلام) بعد از بعثت رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) تا رحلت آن حضرت یعنی در طول 23 سال ، همواره همراه ، همراز و همکار پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) بود، در سیزده سال قبل از هجرت (در بحران مبارزه شدید با مشرکان) شریک تنگاتنگ غمهای پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) بود، بیشترین دشواریها و رنجهای این دوره را تحمّل نمود و ده سال بعد از هجرت به سوی مدینه ، یگانه مدافع اسلام و پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) از شر مشرکان بود و برای حفظ جان (و هدف) پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) با کافران جنگید و در این راستا جانش را در طبق اخلاص نهاد و فدای پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) و سپر بلا برای اسلام نمود و این شیوه ادامه داشت تا آن هنگام که رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) رحلت کرد و خداوند او را به سوی بهشت خود برد و در ارجمندترین جایگاه بهشتی ، جایش داد، هنگام رحلت رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) ، علی (علیه السلام) 33 سال داشت .

 

امت اسلام درباره امامت علی (علیه السلام) در همان روز رحلت پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) اختلاف نمودند، شیعیان او یعنی همه بنی هاشم و (افراد برجسته ای مانند:) سلمان ، عمّار، ابوذر، مقداد، خزیمة بن ثابت (ذوالشّهادتین)، ابوایّوب انصاری ، جابر بن عبداللّه انصاری ، ابوسعید خدری . و امثال آنان از بزرگان مهاجر و انصار، معتقد بودند که علی (علیه السلام) خلیفه رسول خدا (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) بعد از آن حضرت است و امام برحق می باشد؛ زیرا او در فضایل و رأی و کمالات بر همگان سبقت و برتری دارد، هم در ایمان و هم در علم و آگاهی به احکام و هم در جهاد و مبارزه با دشمنان ، بر همه پیشی گرفته است و در زهد و پارسایی و خیر و صلاح ، بین او و دیگران ، فاصله بسیار بود و اصلاً دیگران را نمی شد با او مقایسه کرد و در قرب منزلت و خویشاوندی به پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) هیچ کس چون او نبود.

 

 

سه شنبه هشتم 4 1389 14:55

نام: فاطمه.

کنیههای مشهور: امالحسن، امالحسین، امابیها، امالائمه.

مشهورترین لقبها: زهرا، صدیقه، طاهره، کبری، سیده، بتول.

پدر: حضرت محمدبن عبدالله صلی الله علیه و آله و سلم پیامبر عظیمالشان اسلام.

مادر: خدیجه علیهاالسلام بنت خویلد همسر فداکار پیامبر اسلام.

محل تولد: مکه.

سال تولد: سال دوم بعثت، و به روایتی: سال پنجم.

روز میلاد: بیستم جمادیالثانی.

نام همسر: علی بن ابیطالب علیهالسلام، پسر عموی پیامبر اسلام.

زمان ازدواج: رجب یا ذیحجهی سال دوم هجرت در مدینه.

مدت زندگانی با علی علیهالسلام: نه سال.

میزان مهریه: 400 مثقال نقرهی مسکوک

فرزندان: حسن علیهالسلام، حسین علیهالسلام، زینب کبری، امکلثوم و یک فرزند سقط شده به نام محسن

شهادت: در سال یازدهم هجری

محل دفن: پنهان است

تعداد احادیث و روایات باقیمانده دربارهی آن حضرت: حدود 2000 مورد.

تعداد سخنان باقیمانده از حضرت فاطمه: حدود 130 مورد.

تعداد اشعار باقیمانده از آن حضرت: حدود 29 قطعه.

تعداد خطبههای باقیمانده از آن حضرت: 2 خطبه.

سایر آثار علمی باقیمانده از آن حضرت: مصحف فاطمه علیهاالسلام که به خط همسر گرامش علی علیهالسلام نوشته شده و در نزد فرزندان آن حضرت بوده و هم اکنون در دست حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه الشریف میباشد.

مشهورترین و صحیحترین مناقب و فضائل آن حضرت:

1- اینکه غضب فاطمه علیهاالسلام موجب غضب خدا و رسول او، و رضای فاطمه سبب رضای ایشان است.

2- فاطمه برترین زنان دو عالم است.

3- فاطمه معصوم از هرگونه گناه میباشد.

4- آن حضرت محبوبترین و عزیزترین مردم در نزد رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم بوده است.

5- خداوند در روز قیامت، به آن حضرت اجازهی شفاعت میدهد.

6- صدور معجزات بسیار از حضرت فاطمه علیهاالسلام.

7- بیمانند بودن ایمان و یقین فاطمه علیهاالسلام.

8- زهد و قناعت نمونه.

9- احترام بیحد پیامبر به آن حضرت.

10- او عابدترین مردم در زمان خود بوده است.

11- صدق و راستگویی حضرت فاطمه علیهاالسلام.

12- علم وافر آن حضرت.

سه شنبه هشتم 4 1389 14:51

معروفترین نام آن بزرگوار: «محمّد»، و «احمد» و کنیه او «ابوالقاسم» است؛ امّا نامهای دیگری نیز برای او در قرآن و روایات آمده است که میتوان گفت القاب آنگرامی هستند و از آن جمله:

رسول اللَّه، مصطفی، نبیّ، امّی، نذیر، بشیر، شاهد، مبشّر، داعی، مدّثّر، مزمّل، طه، یس، امین، حبیب اللَّه، خیرة اللَّه، سیّد المرسلین، خاتم النبیّین، سیّد الاوّلین و الآخرین.

حضرت امام باقرعلیه السلام فرمودند: نام رسول خداصلی الله علیه وآله در صحف ابراهیمعلیه السلام «ماحی» است، و در تورات موسیعلیه السلام «حادّ»، و در انجیل عیسیعلیه السلام «احمد»، و در قرآن «محمّد».

پرسیدند: معنای «ماحی» چیست؟

فرمود: محو کننده تصویر صنمها و محو کننده همه بتها و تیرهای قمار و هر معبودی غیر از خدای رحمان.

پرسیدند: معنای «حادّ» چیست؟

فرمود: با هر کس که با خدا مخالف باشد چه خویش و چه بیگانه، مخالفت میکند.

پرسیدند: معنای «احمد»؟

فرمود: خدای متعال در کتاب آسمانی کردار او را ستوده و از او به نیکی یاد کرده است.

پرسیدند: معنای «محمّد»؟

فرمود: خداوند و فرشتگان و همه پیامبران و رسولان او و همه امّتهای ایشان او را میستایند و بر او درود میفرستند؛ و همانا نام او بر عرش مکتوب است: «محمّد رسول اللَّه» [1] .

___________

1.امالی صدوق ص44

سه شنبه هشتم 4 1389 14:49

 

امیرالمؤمنین

علی علیهالسلام روز جمعه در کوفه سخنرانی زیبایی کرد، در پایان سخنرانی فرمود:

ای

مردم! هفت مصیبت بزرگ است که باید از آنها به خدا پناه ببریم:

1-

عالمی که بلغزد.

2-

عابدی که از عبادت خسته گردد.

3-

مؤمنی که فقیر شود.

4-

امینی که خیانت کند.

5-

توانگری که به فقر در افتد.

6-

عزیزی که خوار گردد.

7-

فقیری که بیمار شود.

در

این وقت مردی بر خواست، عرض کرد:

یا

امیرالمؤمنین! خداوند در قرآن میفرماید: «ادعونی استجب لکم »:

مرا

بخوانید، دعا کنید، تا دعایتان را مستجاب کنم.

اما

دعای ما مستجاب نمیشود؟حضرت فرمود: علتش آن است که دلهای شما در هشت مورد صاف نیست:

یک

: این که خدا را شناختید، ولی حقش را آن طور که بر شما واجب بود به جا نیاوردید، از این رو آن شناخت به درد شما نخورد.

دو

: به پیغمبر خدا ایمان آوردید ولی با دستورات او مخالفت کردید و شریعت او را از بین بردید! پس نتیجه ایمان شما چه شد؟

سه

: قرآن را خواندید ولی به آن عمل نکردید و گفتید:

قرآن

را به گوش و دل میپذیریم اما با آن به مخالفت برخواستید.

چهار

: گفتید ما از آتش جهنم میترسیم در عین حال با گناهان و معاصی به سوی جهنم می روید.

پنج

: گفتید ما از آتش جهنم میترسیم در عین حال با گناهان و معاصی به سوی جهنم میروید.

شش

: گفتید به بهشت علاقهمندیم اما در تمام حالات کارهائی انجام میدهید که شما را از بهشت دور میسازد. پس علاقه و شوق شما نسبت به بهشت کجاست؟

هفت

: نعمت خدا را خوردید، ولی سپاسگزاری نکردید.

هشت

: خداوند شما را به دشمنی با شیطان دستور داده و فرمود:

«

ان الشیطان لکم عدو فاتخذوه عدوا»: شیطان دشمن شماست، پس شما او را دشمن بدارید! به زبان با او دشمنی کردید ولی در عمل به دوستی با او برخاستید.

نه

: عیبهای مردم را در برابر دیدگانتان قرار دادید و از عیوب خود بیخبر ماندید (نادیده گرفتید) و در نتیجه کسی را سرزنش میکنید که خود به سرزنش سزاوارتر از او هستید.

با

این وضع چه دعایی از شما مستجاب میشود؟ در صورتی که شما درهای دعا و راههای آن را بستهاید. پس از خدا بترسید و عملهایتان را اصلاح کنید و امر به معروف کنید و نهی زا منکر نمایید تا خداوند دعاهایتان را مستجاب کند. [1] .

بحار

ج 93 ص 277

دسته ها : سوالات
سه شنبه هشتم 4 1389 8:45
X